Aggregaatit

Aggregaatit

Laadukkaat aggregaatit sinulle myy Tammer Dieselin työkalukauppa Lakalaivassa.

Meillä on pitkä kokemus eri merkkisten aggregaattien myynnistä, huollosta ja korjaamisesta.

Varavoimalaitteen eli aggregaatin hankintaa kannattaa harkita varmistaaksesi tuotantosi jatkuvuuden, tietojärjestelmäsi toimivuuden ja kiinteistöjesi lämmityksen. Varsinkin haja-asutusalueilla varavoiman tarve on suurempi mahdollisten pidempien sähkökatkosten varalta. Sähkökatkos tulee aina yllättäen, joten ainoa tapa on varautua ennakkoon hankkimalla riittävästi varavoimaa.

SDMO -aggregaatit

SDMO -aggregaatit on varustettu ilmajäähdytteisillä moottoreilla. Ne on suunniteltu päivittäiseen ammattikäyttöön tai tilapäiseksi varavoimaksi päävirran pettäessä. Ilmajäähdytteiset aggregaatit eivät sovellu ensisijaiseksi ympärivuorokautiseksi päävirtalähteeksi esim. kiinteistöihin.

Tutustu tuotevalikoimaamme klikkaamalla logoa tai ottamalla yhteyttä Tampereen työkalukauppaamme. Pyydä tarjousta!

logo-sdmo-sklep-rotero-com-pl

Aggregaattien huolto

Säännöllinen huolto on erittäin tärkeää varavoiman käytettävyyden varmistamiseksi. Huoltotarpeissa ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme.

Aggregaattien huolto käsittää yleensä moottorin ja generaattorin huollon. Lisäksi huollossa testataan mahdollinen käynnistysautomatiikka. Moottorin huoltoon kuuluu suodattimien ja öljyjen vaihto, mahdollisten vuotojen tiivistys ja moottorin säätö. Tarkastettavia kohteita ovat lisäksi polttoaineletkut. Nykyiset letkumateriaalit eivät välttämättä kestä nykyisiä polttoainelaatuja pitkään.

Polttoainejärjestelmien puhtaus on varmistettava aina huollon yhteydessä. Pitkään seisovissa polttoainejärjestelmissä kondenssivesi aiheuttaa ongelmia. Järjestelmässä oleva vesi tai ruoste voi estää aggregaatin käynnistymisen. Suosittelemme kokemukseemme perustuen polttoaineen lisäaineen, esimerkiksi Stanadyne-dieselpolttoaineen lisäaineen käyttämistä jatkuvasti. Dieselhuoltomme tekee täydellisiä polttoainejärjestelmien puhdistuksia.