Kardaanin korjaus

Kardaanin korjaus

Korjaamme kardaaneita teollisuuteen, kulkuvälineisiin ja työkoneisiin kymmenien vuosien kokemuksella. Korjaustoimenpiteinä teemme kardaanien pituuden muutostyöt, nivelristikoiden vaihdot ja tasapainotukset. Korjauksessa käytämme mm. alkuperäisiä GWB ja S&N-niveliä. Muutostöiden yhteydessä voimme hankkia asiakkaalle tarvittavat kardaaniputket. Kardaanin korjaus suoritetaan Tampereen Lakalaivassa ja Joensuussa.

Tasapainotamme kardaanit modernilla Schenk-tasapainotuskoneella kolmiosaisiin noin 5 m mittaisiin akseleihin asti. Useampiosaisissa kardaaneissa vaihdamme tarvittaessa myös tukilaakerit. Tasapainotustyöstä asiakkaalle tulostetaan asianmukainen tasapainotusraportti. Raportista ilmenee kardaanin lähtötilanne ja arvot, joihin on päästy.

tasapainotus

 

Kardaanin korjaus: Toimitusohje

Kunnostettava kardaani toimitetaan pestynä esimerkiksi lautaan kiinnitettynä. Kevyen puolen kardaaneissa (esim. GM) asiakkaan tulee toimittaa molempien päiden yoket tuotaessa kardaania korjaukseen.

Hinta työlle määräytyy tehtävistä töistä, tasapainotuksesta ja tarvittavista osista. Tästä syystä hinta on aina tapauskohtainen.