Avoimet työpaikat

Ajoneuvoasentajia (2 kpl), Tampere

Haemme kahta ajoneuvoasentajaa Tampereelle Nekalan toimipisteeseen. Voit olla joko rautainen ammattilainen tai alasta kiinnostunut aloitteleva asentaja. Tärkeintä tehtävään on oikea asenne tehdä ja kehittyä. Puuttuvat tiedot ja taidot tehtävään saat meidän osaavalta henkilökunnaltamme. Hakijan eduksi luetaan Webasto-osaaminen.

Lisätiedot antaa Kimmo Pohjoismäki 044 776 9887.

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen kimmo.pohjoismaki@tammerdiesel.fi.

Autofutur-osaaja

Oletko Sinä Autofutur- osaaja, joka on kiinnostunut autokorjaamoalasta ja liiketoiminta-alustan tehokkaasta käytöstä? Pidätkö monipuolisesta työskentelystä eri ihmisten ja tietojärjestelmien parissa? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi.

Tammer Diesel Oy etsii Tampereelle

Autofutur-osaajaa

Etsimämme osaaja toimii yrityksemme hallinnossa ja on tukena yrityksemme Autofutur- liiketoiminta-alustan päivittäisessä käytössä ja kehittämässä sen toimintaa yrityksemme tarpeisiin.  Osaat auttaa myyjiämme, tunnet autokorjaamoalan ja varaosamyynnin hinnoittelua sekä logistiikkaa. Tehtävässä tulet vaikuttamaan ja tekemään yhteistyötä lähes koko yrityksen henkilöstön kanssa, joten vuorovaikutustaitosi ovat kunnossa. Kehittämisen ohella Sinulta sujuvat myös päivittäiset rutiinitehtävät ja operatiiviset toimet.  Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka ymmärtää niin varaosamyyjää kuin taloushallinnon asiantuntijaakin. Sinulla on kykyä heittäytyä kouluttajaksi, ymmärrät tietojärjestelmien tärkeyden ja haluat oppia uutta. Tammer Dieselin Autofutur-osaajalla on mielellään teknillinen koulutus ja/tai vahvaa kokemusta autoalan kaupan prosesseista ja osaat Autofutur- järjestelmän tai vastaavan tietojärjestelmän. Työkokemus autokorjaamoalan yrityksessä tai alan tuntemus luetaan suureksi eduksi.

Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta ja uskot Tammer Dieselin olevan sinulle sopiva paikka työskennellä, laita meille oitis hakemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tatu Miikkulainen, puh. 040 822 8250. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@tammerdiesel.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tammer Diesel on autohuoltoon, työkoneiden ja autojen moottoreiden peruskunnostukseen sekä varaosamyyntiin erikoistunut yritys. Lisäksi työkalukauppamme palvelee erityisesti teollisuuden tarpeita. Meillä työskentelee 65 ammattilaista neljässä eri toimipisteessä ja liikevaihtomme on n. 9M€. Lue lisää: www.tammerdiesel.fi

Avoimet hakemukset

Avoimet työhakemukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@tammerdiesel.fi.