varaosat

Varaosat

Varaosat on järkevää hankkia suoraan Tammer Dieselistä. Vuosikymmenten aikana luomamme hankintalinjat moottorin osien alkuperäisvalmistajiin, sekä parhaasta laadustaan tunnettuihin varaosavalmistajiin, tuovat parhaan lopputuloksen. Kattavien toimittajaverkostojemme avulla pystymme tarjoamaan laajasti moottoreihin liittyviä korjaus ja huolto-osia kilpailukykyiseen hintaan. Varaosa-asiakkaisiimme kuuluvat sekä kuluttajat että yritykset, kuten korjaamot. Oli kyseessä sitten moottori-, diesel- tai huoltovaraosa, osaava henkilökuntamme auttaa asiakasta löytämään parhaan vaihtoehdon.

MOOTTORIVARAOSAT – RASKAS KALUSTO

Kattavat raskaan kaluston varaosavalikoimamme sisältää mm. sylinterikansia, mäntiä, laakereita, korjauspaketteja, turboahtimia ja dieselosia.  Meiltä löydät varaosia mm. Cummins-, Perkins-, Volvo Penta-, Volvo CE-, Scania-, Deutz-moottoreihin ja Yanmar-merimoottoreihin sekä Bosch-, Delphi-, Denso-, Stanadyne-, VDO-Siemens-polttoainejärjestelmiin.

Raskaan kaluston varaosakyselyissä sinua palvelee Tammer Diesel Lakalaiva Tampereella.

MOOTTORIVARAOSAT – HENKILÖ- JA PAKETTIAUTOT

Toimitamme tarvitsemasi laadukkaat moottorinvaraosat kaikkiin henkilö- ja pakettiautomerkkeihin ja -malleihin. Esimerkiksi laadukkaat tehdasuudet sylinterikannet, nokka-akselit, turboahtimet ja polttoainejärjestelmän komponentit löytyvät valikoimistamme. Meiltä löydät myös vaihtomoottorit useimpiin automerkkeihin.

Henkilö- ja pakettiautojen moottorivaraosa-asioissa voit olla yhteydessä lähimpään Tammer Diesel -varaosamyyjääsi.

kevyt kalusto varaosat

DIESELOSAT

Olemme erikoistuneet dieselkomponenttien toimittamiseen. Tampereen Lakalaivan dieselkorjaamomme tarjoaa laadukkaita dieselosia. Valtuutettuna Bosch Diesel Centerinä, Stanadynen maahantuojana sekä VDO-huoltopisteenä tarjoamme käyttöönne ajantasalla olevan henkilökuntamme, varustettuna viimeisimmillä työvälineillä. Laaja dieselvalikoimamme sisältää sekä uusia että kunnostettuja suuttimia ja pumppuja useimpiin moottoreihin. Tämän lisäksi varastoimme kattavasti suutin- ja pumppuvaraosat.

suuttimet

AUTOHUOLLON VARAOSAT

Kauttamme löydät tarvitsemasi henkilö- ja pakettiautojen varaosat. Toimitamme vuosikymmenten kokemuksella huolto-osat, varaosat  ja voiteluaineet sekä yksityisille että korjaamoasiakkaillemme. Pyydä tarjous tarvitsemistasi osista ja määräaikaishuoltojen osapaketeista. Lue lisää autohuollon varaosista ja palveluista autohuollon sivulta.

Huolto-osakyselyissä sinua palvelee Jämsän, Pieksämäen, Joensuun ja Tampereen Nekalan toimipisteet.

autohuolto varaosat

OHJE VARAOSATIEDUSTELUIHIN

Varaosatiedustelun voit tehdä sähköpostitse tai puhelimitse.

Oikeiden tuotteiden tarjoamisen varmistamiseksi, pyydämme liittämään tiedustelun yhteyteen henkilö- ja pakettiautoissa sekä raskaassa kalustossa ajoneuvon rekisteritunnuksen. Moottori, dieselpumppu ja turboasioissa pyydämme niin ikään liittämään tiedusteluusi laitteen ja komponentin tyyppikilpien tiedot mahdollisimman tarkasti.