vaihtomoottorit

Vaihtomoottorit

Lähetä moottorikysely

Toimitamme asiakkaillemme nopeasti vaihtomoottorit eri käyttötarkoituksiin. Toimitamme mm. työkone-, teollisuus- sekä henkilöauto- ja pakettiautomoottorit. Kaikilla toimittamillamme vaihtomoottoreilla on takuu, kun moottori on asennettu käyttöpaikalleen sopimuksen mukaisesti. Avustamme tarvittaessa myös moottorin irrotuksessa ja asennuksessa. Vastikemoottori palautetaan vaihtomoottorin asennuksen jälkeen Tammer Dieseliin, ellei toisin sovita.

Vaihtomoottorilista

TYÖKONE- ja TEOLLISUUS VAIHTOMOOTTORIT

Varastostamme löytyvät vaihtomoottorit takaavat asiakkaidemme työn jatkumisen ja näin minimoi konerikosta johtuvan seisakin. Varastoimme mm. Volvo Penta, Volvo CE, Scania, Perkins, Cummins, Deutz ja Caterpillar -moottoreita eri käyttötarkoituksiin, kuten työkoneisiin, satamalaitteisiin, murskauslaitoksiin. Vaihtomoottorimme ovat koekäytettyjä ja heti valmiina käyttöön otettavaksi.

HENKILÖ- JA PAKETTIAUTOJEN VAIHTOMOOTTORIT

Toimitamme moottoreita kaikenikäisiin henkilö- ja pakettiautoihin. Voimme kunnostaa myös asiakkaan oman moottorin. Erityisosaamistamme ovat mm. VAG, Mercedes, Toyota ja BMW. Tarjoamme moottoreita aina uusimmista malleista vanhoihin harrasteajoneuvoihin asti. Moottoreiden yhteydessä voimme toimittaa myös vaihteistot.

VAIHTOMOOTTORIN TIEDUSTELEMINEN

Selvitä etukäteen tiedustelemasi moottorin tyyppi ja sarjanumero. Henkilö- ja pakettiautoissa on tärkeää selvittää rekisterinumero. Raskaan kaluston moottoriasioissa tarvitsemme yleensä työkoneen tyypin, moottorin ja ruiskutuspumpun numeron. Tarvitsemme nämä tiedot voidaksemme varmistua oikeasta moottorista.

Raskaan kaluston vaihtomoottoriasioissa ota yhteyttä Tampereen Lakalaivan työnjohtoon. Henkilö- ja pakettiautojen moottoritiedustelut Tampereen Nekalan työnjohdosta.