Moottorikorjaus

Tammer Dieselin asema pohjoismaisena moottoriasiantuntijana on merkittävä. Kokemus, osaaminen ja oikeat tavarantoimittajat antavat meille valmiuden korjata laajan kirjon eri moottoreita työn ja komponenttien laaduista tinkimättä. Kaikki työstämämme moottorit korjataan nykyaikaisessa moottorikoneistamossa kokeneiden ammattilaisten toimesta. Asiakaskuntamme on yhtä laaja kuin korjaamiemme moottorien kirjo, yksityisistä henkilöistä suuryrityksiin. Asiakkaillemme korjattavien moottoreiden lisäksi varastoimme valmiiksi korjattuja vaihtomoottoreita heti toimitettavaksi. Moottoriasioissa olemme sekä ammattilaisen että harrastelijan varma valinta.

Ota yhteyttä

Varaosat

Vuosikymmenten aikana luomamme hankintalinjat moottorin osien alkuperäisvalmistajiin, sekä parhaasta laadustaan tunnettuihin varaosavalmistajiin, mahdollistavat asiakkaillemme järkeviä varaosaratkaisuja.

Lue lisää

Vaihtomoottorit

Tarvitsetko toimivan moottorin hajonneen tilalle tai varamoottorin käytössä olevalle? Toimitamme vaihtomoottorit nopeasti ympäri Suomen.

Lue lisää

Dieselpalvelut

Tammer Diesel on monipuolinen dieselasiantuntija ja valtuutettu Bosch Diesel Center. Kattavat dieselpalvelumme sisältävät lähes kaikkien dieselkomponenttien korjaus-, testaus- ja varaosapalvelua.

Lue lisää

Koekäyttö

Tarjoamme raskaiden dieselmoottoreiden koekäyttöä erillisenä palveluna sekä moottorikorjauksien yhteydessä.

Lue lisää