pumput

Pumput

Toimitamme ruiskutuspumput lähes kaikkiin moottoreihin. Tämän lisäksi kunnostamme korjaamollamme mm. rivi-, jakaja-, common rail -pumppuja. Uutuutena testaamme ja korjaamme Bosch CP4 Common rail -pumput. Kattavassa valikoimassa on myös kunnostamamme kustannustehokkaat vaihtotuotteet. Vuosikymmenten kokemuksella ja laajan toimittajaverkostomme avulla etsimme asiakkaamme tarpeisiin parhaan vaihtoehdon. Kysy tarjousta.
Dieselkorjaamomme sijaitsee Tampereen Lakalaivassa.

Pumppujen testaukseen käytämme alan uusinta tekniikkaa. Käytössämme ovat mm. seuraavat testilaitteet:

  • Bosch EPS 708 – Common rail -suuttimien ja pumppujen testipenkki
  • Bosch EPS 815 – pumppujen ja pumppusuuttimien testipenkki
  • Hartridge AVM 2-PC – suuttimien ja pumppujen testipenkki
PUMPUT – TOIMITUSOHJE KUNNOSTETTAVAKSI
Dieselkorjaamomme huoltaa ja kunnostaa pääsääntöisesti irtokomponentteja.

Pumput toimitetaan testaukseen mahdollisimman hyvin pakattuna ja suojattuna tiiviissä muovipussissa. Varmista ettei pakattu ruiskutuspumppu vuoda polttonestettä. Pumppujen mukana toimitetaan tarvittavat tiedot: yhteystiedot, koneen ja moottorin tiedot, käyttötuntimäärä/kilometrit ja vian kuvaus. Näiden tietojen avulla pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Toimitusosoite: Tammer Diesel Oy, Asentajankatu 5, 33840 Tampere

TARKASTUS

Ruiskutuspumput puhdistetaan ja elektronisesti ohjatuista pumpuista luetaan vikakoodit. Tämän jälkeen pumppu puretaan ja komponentit puhdistetaan ultraäänimenetelmällä. Puhdistuksen jälkeen komponentit tarkistetaan ja sen perusteella määritetään varaosatarve. Tästä muodostetaan asiakkaalle kustannusarvio.

KUNNOSTUS

Pumpun kokoonpano suoritetaan laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

TESTAUS

Kunnostettu pumppu säädetään ja tarvittaessa ohjelmoidaan testipenkissä valmistajan ohjearvoihin. Arvot dokumentoidaan testiraportille. Kunnostettu tuote suojataan asianmukaisesti toimitusta varten.

Bosch Quality Scan -ohjeman mukaisesti kunnostetut pumput dokumentoidaan suoraan Bosch-järjestelmään. Järjestelmästä on nähtävissä pumpulle tehdyt korjaustyöt ja käytetyt varaosat. Uutuutena tämän ohjelman mukaisesti korjaamme CP4 Common rail -pumput.

VAIHTOPUMPUT

Kunnostamme yleisimpiä pumppumalleja heti toimitettavaksi. Varastoimme myös ensiasennusvalmistajien kunnostamia vaihtopumppuja. Vastikepumppu tulee palauttaa sovitusti vaihtopumpun paketissa muovipusseineen.

Vaihtopumppujen vastikkeiden kelpoisuuskriteerit ovat nähtävissä täältä.

Tampereen Lakalaivan työnjohto palvelee sinua mielellään kaikissa pumppuasioissa.

Bosch-logo592486077VDO_logo