Webasto

Webasto

Edullisesti asennettuna Tammer Dieselistä

Tammer Diesel myy, asentaa ja huoltaa Webasto-lisälämmitinratkaisuja, -varaosia ja tarvikkeita Tampereen Nekalassa ja Jämsässä.

Webaston lisälämmitin on nopea ja kätevä ratkaisu. Nouse mukavan lämpimään autoon, jonka ikkunat eivät ole jäässä ja jonka moottori on lämmin; lähde ajamaan ympäristöä, moottoria ja rahakukkaroa säästäen. Webaston tuotteilla liikkumisen mukavuus nousee uudelle luksustasolle.

Tammer Diesel tarjoaa Webaston koko lisävarustetuotelinjaa henkilöautoihin, unohtamatta ammattiautoilijoita, työkoneita, matkailuauton omistajia sekä veneilijöitä. Asiakkaan tarpeiden mukaan pystymme toimittamaan ja asentamaan vesi- sekä ilmalämmittimiä. Tämän lisäksi huollamme kattavasti kaiken ikäset Webasto-lämmittimet.

Tuoteluettelo

Hyödyt
  • Hyvä näkyvyys lisää turvallisuutta
  • Lämmin auto jo ennen ajoa
  • Ei jään raaputtamista
  • Ajan säästäminen
  • Tuuletustoiminto kesähelteillä
  • Sopiva lämpö kaikkina vuorokauden aikoina
Webasto-tietoisku

Saksalainen Webasto on perustamisestaan 1901 asti valmistanut liikkumisen mukavuutta lisääviä laitteita erilaisiin kulkuneuvoihin. Jo 30-luvulla se keskittyi autoteollisuuteen ja kehitti ensimmäiset kattoluukut henkilö- ja linja-autoihin. Vuonna 1936 olivat vuorossa lämmityslaitteet, joista tehdas varsinkin Suomessa tunnetaan, sekä viimein 60-luvulla nykyaikaiset ilmastointilaitteet. Tänään konsernilla on 26 tuotantolaitosta ympäri maailmaa ja sen tuotteet tunnetaan kaikkialla.

Webaston tavoitteena on kehittää tuotekehittelyn ja -testauksen kautta sellaisia matkustusmukavuutta lisääviä tuotteita, jotka täyttävät sekä autotehtaiden asettamat laatuvaatimukset että myös kuluttajien odotukset Webaston huipputeknologiatuotteille.

Webasto on vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana polttoainekäyttöisten lisälämmittimien valmistajana sekä lisäksi Hollandia-kattoluukut ovat yli 20 autotehtaan ensiasennukseensa hyväksymiä lisävarusteita. Ilmastointilaitteet ovat vähemmän kuluttajien tiedossa oleva Webaston toimiala, joka on kuitenkin ammattiliikenteen puolella jo käsite.