Turboahtimet

Turbot nopeasti ja edullisesti toimitettuna

Tammer Dieselin toimipisteet tarjoavat sinulle turboahtimet ja niiden varaosat. Olemme toimineet pitkään Turbotekniikka Oy:n jälleenmyyjänä. Tämän yhteistyön avulla varmistamme tuotteiden hyvän saatavuuden sekä edulliset hinnat. Meiltä ostetuilla turboahtimilla taataan moottorin toimivuus, kuten autovalmistaja on sen suunnitellut. Kauttamme löydät kaikkien kokoluokkien ja käyttötarkoitusten mukaiset ahtimet. Hallitsemme hyvin henkilöautojen, veneiden, raskaan kaluton ja teollisuuden tarpeet. Merkkivalikoimamme sisältää mm. Garrett, Holset, Borg Warner, KKK- ja Schwitzer -turboahtimia. Toimitamme myös Toyotan, Mitsubishin ja IHI:n ahtimia ja niiden varaosia.

Kauttamme on saatavilla myös turbojen tiivisteen, V-pantaliittimet 4″ asti sekä lämpötuotteet, kuten turbohuput ja -nauhat.

Kaikki tomipisteemme myyvät uusia ja vaihtoahtimia. Autojen turbohuollot suoritetaan lähimmässä Tammer Diesel -autohuollossa.

Pyydä tarjous ahtimista ja niiden varaosista työnjohdoltamme. Tarvitsemme tarkat tiedot ajoneuvosta ja turboahtimen tyyppikilvestä voidaksemme palvella nopeasti.

Turboahtimet 2

Henkilö- ja pakettiautojen turboahtimet

Moottoritekniikka kehittyy nykyään erittäin nopeasti. Tämä asettaa ahtimille erittäin suuret vaatimukset. Ahtimen sen ohjauslaitteiden on toimittava oikein, jotta moottorilla päästään valmistajan asettamiin päästö- ja teholupauksiin. Tästä syystä melkein kaikissa diesel-/bensiiniautoissa on turboahdin, joka vaatii myös huoltoa.

Autohuoltomme diagnosoi ahtimesi kunnon ja tekee tarvittavat toimenpiteet luottettavasti. Ahtimien huollon yhteydessä tulee tarkistaa myös siihen liittyvä ohjausventtiilit ja niiden toiminta. Nämä ohjauslaitteet tulee aina huomioida turbohuollon yhteydessä. Auton ahto-ongelmat voivat johtua ohjauslaitteiden toimimattomuudesta.

Raskaan kaluston turboahtimet

Raskaan kaluston ahtimen saatavuus tai muun ratkaisun nopea löytyminen on erittäin tärkeää ammattiasiakkaalle. Toimitamme nopeasti kaikenikäiset ahtimet uudesta kuorma-autosta museotyökoneeseen asti.  Myymme ahtimia mm. Volvo, Scania, Caterpillar, Acgo ja Cummins -moottoreihin sekä moniin muihin merkkeihin. Tarvittaessa huoltomiehemme avustaa komponenttien vaihtamisessa.

Toimitusohje kunnostettaville turboahtimille
Kunnostukseen tulevat raskaan kaluston turbot ja vaihtoahtimien palautukset toimitetaan mahdollisimman hyvin pakattuna ja suojattuna. Varmista ettei pakattu ahdin vuoda öljyä. Turboahtimen mukana toimitetaan tarvittavat tiedot: yhteystiedot, koneen ja moottorin tiedot. Näiden tietojen avulla pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Toimitusosoite: Tammer Diesel Oy, Asentajankatu 5, 33840 Tampere

Vaihdettaessa turboahdin, on aina varmistuttava, että voitelulinja on kunnossa. Esimerkkinä on VAG-konsernin eräät moottorityypit, joiden öljylinja karstottuu umpeen. Huom. varmista aina voitelun toimivuus ja uuden ahtimen esivoitelu ennen käyttöönottoa. Tarkista myös muut vaihdettavat osat ahtimen vaihdon yhteydessä takuun varmistamiseksi.